Vacature: Kinderopvang het Speeldorp in Bunnik zoekt  ter vervanging van zwangerschapsverlof een: Pedagogisch medewerker voor 24 uur per week

Wij zijn per half december op zoek naar kanjer van een pedagogisch medewerker voor ons kinderdagverblijf in Bunnik. Het gaat om een tijdelijke functie i.v.m. zwangerschapsvervanging tot eind april 2018.  De werkdagen zijn wisselt maandag, dinsdag, woensdag en/of donderdag.

Dit zijn wij:
De locatie Het Speeldorp in Bunnik ligt in een mooie groene woonwijk op loopafstand van het station en het winkelcentrum. De tuin van Het Speeldorp is lekker ruim opgezet en heeft een aparte babyweide, een peutertuin en een verkeersplein om te fietsen. In Bunnik kunnen onze kinderen heerlijk buiten slapen in Lutje Potjes.  

Wat je gaat doen:
Samen met een collega begeleid je de kinderen zowel in groepsverband als individueel, en stimuleer op verschillende manieren hun ontwikkeling. Samen dragen jullie zorg voor een veilig klimaat in de groep, zodat de kinderen zich optimaal kunnen ontplooien. Je onderhoudt contact met ouders/verzorgers over ontwikkelingen of bijzonderheden van de kinderen rapporteert deze.
Je levert een actieve bijdrage aan werk- en teambesprekingen en op verzoek woon je ouderavonden en oudercommissievergaderingen bij.

Dit ben jij:
Je bent in het bezit van een diploma op MBO -niveau  (SPW of PW), of HBO (richting SPH, CMV, MWD).
Je hebt aantoonbare mondelinge taal- en spreekvaardigheid op niveau 3F.
Je kan goed observeren en hebt oog voor details.

Je hebt een open houding en communiceert eerlijk en transparant.
Je hebt een kind- en servicegerichte houding, bent stressbestendig en je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Dit vinden wij ook belangrijk:
Jij bent een inspirerende pedagogisch medewerker en bruist van de energie. Je bent goed in staat je in de kinderen te verplaatsen en vraagt je af; Hoe bezorg ik de kinderen een fijne dag? Ieder kind is uniek voor jou en je hebt continu je voelsprieten uitstaan. Tot slot ben je creatief, je kunt goed improviseren  en doet alles vol overgave.

En? Hebben we een match?
Ben jij dé pedagogisch die we zoeken? Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze functie en tijdelijk beschikbaar voor de job? Leuk! Dan gaan we graag met je in gesprek. Sollicitaties kun je mailen naar: sollicitatie@speeldorp.nl  Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Birgit van Mierlo, locatiemanager a.i. De vacature blijft openstaan totdat er een geschikte kandidaat is gevonden. Zij is bereikbaar op het telefoonnummer: 06-40061026.

———————————————————————————————————–

Vacature: Wij zijn op zoek naar een RECRUITER voor 24 uur per week

Je komt te werken op onze afdeling P&O welke werkzaam is voor verschillende kinderopvangorganisaties. Onder andere; Saartje Kinderopvang, Kinderopvang het Speeldorp, Kinderopvang Rivierenland, BSO de Oase en CKO de Ark. Als recruiter ben je verantwoordelijk voor de actieve werving & selectie van pedagogisch medewerkers.

De functie 

De focus ligt op het actief vinden en benaderen van geschikte kandidaten, contact leggen en onderhouden met externe partijen zoals  ROC’s en het voeren van sollicitatiegesprekken.

 • Je bent primair verantwoordelijk voor het werven en selecteren van nieuwe collega’s voor verschillende organisaties;
 • Je houdt je (pro) actief bezig met activiteiten op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en organiseert daartoe bijzondere events en workshops;
 • Samen met de afdeling marketing zorg je voor passend wervingsmateriaal en social media campagnes;
 • Je voert de eerste selectie uit en bent verantwoordelijk voor de afronding van het totale wervingsproces;
 • Je bent voor de managers en directie het eerste aanspreekpunt betreft de werving;
 • Je stelt vacatureteksten op en publiceert deze op de eigen websites, social media en vacaturesites.  
 • Je benadert actief kandidaten via social media zoals Linkedin en Facebook;

Profiel

Als recruiter weet je altijd de juiste kandidaten te vinden voor de openstaande vacatures en je zorgt voor een kwalitatief goed gevulde flexpool, zodat er een uitstekende pool ontstaat met professionals.

 • Je beschikt over minimaal een afgeronde HBO-opleiding met minimaal twee jaar relevante werkervaring;  
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en bent communicatief zeer vaardig, zowel in woord als geschrift;
 • Jouw gedrevenheid en commerciële instelling zorgt ervoor dat je elke vacature wilt invullen met de juiste kandidaat.
 • Je bent een enthousiaste, dynamische teamplayer die goed zelfstandig kan werken.
 • Je bent proactief, accuraat en hebt (aantoonbare) ervaring met online werven en commercie.

Naast een salaris conform de CAO Kinderopvang schaal 8 (bruto fulltime salaris tussen € 2395,- en € 3244,-), goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenopbouw, bieden wij je een zelfstandige gevarieerde baan in Utrecht. 

Herken jij jezelf hierin en ben jij de kandidaat die wij moeten zien en spreken, dan maken we graag kennis met jou. Wil je eerst meer inhoudelijke informatie, neem dan contact op met Sandra van der Oord via (030) 670 21 73 of s.vanderoord@Saartje.nl. Je kunt je sollicitatie met C.V. sturen naar sollicitatie@saartje.nl .

De vacature blijft openstaan totdat er een geschikte kandidaat is gevonden.

——————————————————————-

Vacature: Kinderopvang Speeldorp zoekt oproepmedewerkers voor onze vestigingen in Utrecht, Bunnik en Soest

Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste en flexibele oproepmedewerkers voor onze kinderdagverblijf locaties van het Speeldorp. Het gaat om een 0-uren contract. Van oproepmedewerkers verwachten wij dat ze minimaal drie dagen per week beschikbaar zijn.
Bij het Speeldorp draag je bij aan onze visie “Samen Zorgen”. Samen met de ouders zorg je voor de ontwikkeling van de kinderen op je groep, en samen met je collega’s zorg je ervoor dat kinderen voor zichzelf en elkaar leren zorgen.

Als oproepmedewerker word je flexibel ingezet op onze kinderdagverblijven in Utrecht, Soest en Bunnik. Oproepmedewerkers worden ingezet om het vaste personeel tijdens verlof of ziekte te vervangen. Er wordt gewerkt met een online systeem waar alle diensten van de locaties worden ingezet. Als oproepmedewerker vul je je beschikbaarheid in via het werknemersportaal.

Het profiel

Je hebt tenminste een relevante opleiding afgerond op MBO-niveau (bijvoorbeeld PW), of HBO (richting SPH, CMV, MWD) of je hebt een sociaalpedagogische, sociaal-culturele, pedagogische, of culturele/kunstzinnige docent opleiding gevolgd op ten minste MBO-kwalificatie niveau 3. Je hebt plezier in een actieve en creatieve omgang met kinderen en hebt daar ook (werk-)ervaring mee. Naast een ondernemende en flexibele instelling beschik je over goede organisatorische en communicatieve vaardigheden. Je hebt een kind- en servicegerichte houding, bent stressbestendig en je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

De beloning

Naast een salaris conform de CAO Kinderopvang (bruto fulltime salaris tussen €1882 en €2569) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, biedt Speeldorp je een zelfstandige baan in een stimulerende werkomgeving.

Heb je interesse in de functie van oproepmedewerker bij Het Speeldorp? Mail je sollicitatiebrief en CV dan naar: sollicitatie@speeldorp.nl

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.