Wat was het een verschrikkelijk weer in de ochtend van 12 juli. Voor de peuters van Bunnik stond een uitje op het programma. Het buitenprogramma werd omgegooid. Met dit weer was KidZcity een beter alternatief.

Acht gespannen koppies zaten op het station van Bunnik te wachten op de trein. Voor sommigen was het de eerste keer in de trein, dat is niet niks! Eenmaal op station Utrecht Zuilen aangekomen regende het nog steeds en liepen we ook nog eens de verkeerde kant op. Hoe nat konden we worden! Gelukkig was de beloning bij kidZcity groot.

De kinderen hebben heerlijk gespeeld in de verschillende ballenbakken. Ze hebben grenzen verlegd op de super hoge glijbaan en ze werden wonder boven wonder niet misselijk na wel 5 rondjes in de zweefballonen.

De tijd vloog voorbij. Snel nog een broodje eten en dan nog 1 keer kiezen wat je nog het liefste zou willen doen…………….de hoge glijbaan! Op de terugweg naar de trein scheen de zon weer en konden we nog even stilstaan op een echte locomotief.

Moe maar voldaan kwamen we terug bij Het Speeldorp. De kinderen hebben allemaal heerlijk lang geslapen. De middag werd nog afgesloten met het afscheidsfeestje van Malou. Zij gaat alweer naar school.

Hoe mooi kan een dag op Het Speeldorp zijn!

We cannot display this gallery