Thema-avond Kids in Beweging in Soest

Op 10 mei organiseert de Oudercommissie van Het Speeldorp in Soest een thema-avond Kids in Beweging over de motorische ontwikkeling van kinderen.

Kinderfysiotherapeuten Karlijn Drieënhuizen en Patricia de Jong-van Burgsteeden van Lijf & Visie komen ons alles vertellen over de motorische ontwikkeling van kinderen van 0-4 jaar. Ze zullen ons voorlichting en adviezen geven voor het aanleren van een goede lichaamshouding, voorkeurshouding(en), bewegingen, activiteiten en/of het leren omgaan met (blijvend) beperkte mogelijkheden. Daarnaast zullen ze ons tips geven voor een gezond beweegpatroon, hoe we onze kinderen kunnen motiveren om (veel) te bewegen en de do’s en don’t qua speelgoed.

De informatieavond is van 19:45 tot 22.00 uur. Vanaf 19.30 uur staat de koffie en thee klaar en ben je van harte welkom. Na afloop van de informatieavond kan onder het genot van een drankje worden nagepraat.

Inschrijven

Via de inschrijflijst op het prikbord in de centrale hal of bij de groepen van Het Speeldorp of via oudercommissiesoest@speeldorp.nl kunt u zich inschrijven. U komt toch ook?

Extra leuk: foto’s en filmpjes van de kinderen in Soest

Leuk detail: voor deze avond zijn vorige week een aantal filmpjes gemaakt van leuke activiteiten op Het Speeldorp. Hieronder zie je alvast een aantal foto’s. De filmpjes worden donderdagavond als besproken.