Oudercommissie Kinderopvang Het Speeldorp Bunnik

Wat doen we?
Als oudercommissie vertegenwoordigen we alle ouders van de kinderen op Kinderopvang Het Speeldorp Bunnik. Dit doen we het liefst met input van ouders zelf. We willen graag weten wat er speelt en waar ouders tegenaan lopen of juist erg blij mee zijn. Ons doel is om, in samenwerking met Het Speeldorp, de kwaliteit van onze fijne opvang te behouden en waar mogelijk te verbeteren.

We hebben adviesrecht en geven zowel gevraagd als ongevraagd advies over adviesonderwerpen en andere zaken waarvan wij denken dat het bijdraagt aan de kwaliteit van onze opvang. Denk aan de veiligheid van de locatie, de tarieven of het beleid van Het Speeldorp.

Voor de pedagogisch medewerkers verzorgen we elk jaar iets leuks tijdens de ‘dag van de pedagogisch medewerker’. Ook staan we Het Speeldorp bij als er iets georganiseerd moet worden en hulp welkom is, zoals voor de Bunnikfair of het zomerfeest. Om met ouders in gesprek te komen organiseren we ouderavonden, met een borrel.

Elke zes weken, gemiddeld, komt de oudercommissie bijeen. Om de keer schuift de locatiemanager hierbij aan. We vergaderen meestal bij één van de ouders thuis.

Wie zijn we?
We zijn ouders van wie een kind (of meerdere kinderen) op Het Speeldorp zit. De samenstelling wisselt regelmatig, dat is ook goed! We verbinden ons wel met de intentie om een periode van twee jaar vol te maken.

Hoe kom je met ons in contact?
Je kunt ons per mail bereiken via oudercommissiebunnik@speeldorp.nl of ons aanspreken bij Het Speeldorp tijdens haal- en brengmomenten. Wil je aansluiten bij één van de vergaderingen? Stuur een mail voor de datum, tijd en locatie.

Veel groeten en tot op Het Speeldorp,

Marco – vader van Noortje (Camminghaschool) en Lobke (Villa)
Eva – moeder van Ischa, Pol (beiden op de Anne Frankschool) en Teddy (Petteflet)
Marieke – moeder van Siem (Kabaalstraat)
Susanne – moeder van Sieger (Anne Frankschool), Sallie (Bolderburen) en Tobias (Villa)
Femke – moeder van Eefje (Bolderburen) en Lot (Petteflet)

oudercommissie-kinderopvang-speeldorp-bunnik