Film: Peutergym in Utrecht Terwijde De peuters en de pedagogisch medewerksters van Het Speeldorp in Utrecht Terwijde doen geregeld aan peutergym. Afhankelijk van het weer vinden de sessies binnen of buiten plaats, maar het is altijd even leuk en ontspannend!

Film: Babygym in Utrecht Terwijde Sinds februari organiseert Kinderdagverblijf Het Speeldorp in Utrecht Terwijde babygym sessies. Tijdens deze sessies hebben de pedagogisch medewerksters en de baby’s even volledige aandacht voor elkaar, en kunnen ze lekker ontspannen op muziek. Dat levert steeds weer mooie beelden op, zoals je in dit filmpje kunt zien!

Film: Creatief met scheerschuim in Utrecht Terwijde Kinderdagverblijf Het Speeldorp in Utrecht Terwijde (NL) organiseert vaak activiteiten om de zintuigen van de kinderen te prikkelen. Op deze manier leren de kinderen meer over de wereld en meer over zichzelf. Dat levert altijd hele leuke momenten op! In dit filmpje ziet u hoe de kinderen scheerschuim ontdekken: hoe het eruit ziet, hoe het ruikt, ...

Film: Leren over het verkeer in Utrecht Terwijde De kinderen van Kinderdagverblijf Het Speeldorp in Utrecht Terwijde hebben per leeftijdscategorie aandacht besteed aan het thema verkeer. Ze hebben onder meer met auto’s op het kleed gespeeld, kleurplaten versierd, liedjes gezongen en met fietsen en auto’s op een zelf gemaakte weg gereden.