Informatie voor ouders

“Kinderopvang Het Speeldorp is gezellig, huiselijk, grappig, creatief, vrolijk, veilig, betrouwbaar, geweldig en fantastisch!”

Dat is wat ouders over onze kinderopvangorganisatie zeggen en daar zijn we best trots op! Kinderopvang Het Speeldorp streeft ernaar haar dienstverlening continu te verbeteren, zodat we dit soort positieve reacties over onze opvang blijven ontvangen. Heeft u een vraag of opmerking over de opvang van uw kind? Neem dan contact op met onze medewerkers van Klantencontact door te mailen of  te bellen naar (030) 670 21 71. Wij staan u graag te woord.

Oudercommissie

Ieder kinderdagverblijf van Kinderopvang Het Speeldorp beschikt over een oudercommissie (OC). De OC heeft als doel de belangen van de ouders en kinderen die van de opvang van Kinderopvang Het Speeldorp gebruikmaken te behartigen en het bestuur van de kinderopvangorganisatie te adviseren. Wilt u contact opnemen met de oudercommissie van uw locatie? Of heeft u interesse in het lid worden van de oc? Kijk dan op de locatiepagina van uw keuze. Hier vindt u onder andere de contactgegevens van de oudercommissie en leest u wat de commissie precies doet.