Onze organisatie is op zoek naar een:
Pedagogisch Coach voor 15 uur per week  

Durf jij verantwoordelijkheid te nemen in een sector die volop in ontwikkeling is? Dan hebben wij een interessante uitdaging voor je! Word pedagogisch coach bij onze organisatie en help ons de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren.

Wat ga je doen?
Binnen de kinderopvang en het onderwijs is veel gaande. Zeker op het gebied van IKK moeten er nog veel stappen gezet worden. Als pedagogisch coach ben je een echte allrounder. Je verbetert hiermee de pedagogische kwaliteit van onze dienstverlening en de professionele ontwikkeling van de pedagogisch medewerkers. Je fungeert als spil tussen het pedagogische beleid en de uitvoering hiervan. En je werkt samen met onze pedagogisch beleidsmedewerker, managers en teamleiders van de locaties.

Waar kom je te werken?
Wil je werken in een platte organisatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Learning Company is een nieuwe naam voor een “familie” die een marktspeler is. Momenteel bestaat de “familie” uit 1 school en 8 kinderopvangorganisaties. Bij jou start ben je werkzaam voor Saartje Kinderopvang, Kinderopvang het Speeldorp en Dikkie Dik.

Voor wie?
Ben jij energiek, ondernemend, initiatiefrijk en inhoudelijk gedreven? Dan is deze leuke functie vast iets voor jou. Onze ideale kandidaat heeft meerdere jaren ervaring in de kinderopvang. Naast een afgeronde hbo-opleiding op pedagogisch gebied heb je een opleiding op het gebied van coachen of in ieder geval aantoonbare coaching ervaring. Je hebt pedagogische kennis van het jonge kind.

Waarvoor?
Wij bieden je een marktconform salaris en de beloning is gebaseerd op de CAO Kinderopvang. Je ontvangt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband. Je krijgt een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid waar je zowel zelfstandig als in teamverband werkt. Wij bieden jou een energieke werkomgeving, een positieve en open sfeer en een organisatie waarbinnen jij de ruimte krijgt voor groei door ontwikkeling en scholing.

Interesse?
Ben je enthousiast? Leuk! Dan komen we graag met je in contact. Wil je meer informatie, bel met Janneke van Offeren, directeur van Saartje of met Patricia van Zelm, recruiter Learning Company op nummer 030-6702177. Zie ook wie we zijn op: www.learningcompany.info. Sollicitaties kunnen gemaild worden naar: werken@saartje.nl. Interne en externe kandidaten worden van harte uitgenodigd te reageren.

Kinderopvang_Terwijde_Leidsche_Rijn