Kinderopvang Dikkie Dik zoekt per direct: Pedagogisch medewerker (0-27 uur)  

Werken als pedagogisch medewerker op een klein maar fijn kinderdagverblijf in Utrecht, klinkt dat jou als muziek in de oren? Mooi, want binnenkort komt er een plekje vrij op Kinderopvang Dikkie Dik in Utrecht Tuinwijk! Wat heb jij ons te bieden?

Wat ga jij doen?
Als pedagogische medewerker bij Kinderopvang Dikkie zorg je voor een fijne en veilige opvang van de kinderen die dagelijks ons kinderdagverblijf bezoeken. Je geeft ieder kind (0-4 jaar) precies dát wat hij of zij nodig heeft om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Extra zorg, begeleiding of aandacht? Jij springt op iedere vraag in, of die nu afkomstig is van het kind of van de ouder. Ook onderhoud je persoonlijk contact met ouders.

Jouw talenten
– Je bent in het bezit van een diploma op mbo (bijvoorbeeld SPW of PW), of hbo-niveau (richting SPH, CMV, MWD).
– Je hebt energie voor tien en weet als geen ander hoe je kinderen een fijne, relaxte en creatieve dag moet bezorgen. Improviseren? Dat is jou kracht!
– Je gaat altijd voor de volle 100%. Minder is simpelweg geen optie.
– Jouw voelsprieten staan altijd uit: je kan goed observeren en voelt perfect aan wat een kind nodig heeft.
– Je weet het hoofd koel te houden en je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Jouw werkplek
Kinderopvang Dikkie Dik is een knus kinderdagverblijf in Tuinwijk, een gezellige volkswijk in Utrecht. De huiselijke sfeer laat zowel kinderen als medewerkers zich thuis voelen.

Wat krijg je van ons?
Je krijgt een zelfstandige baan voor drie dagen in de week met ruimte voor eigen inbreng. Je ontvangt een salaris conform de CAO Kinderopvang schaal 6 en een leuk pakket aan goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Bovendien kan je rekenen op een warm ontvangst van jouw nieuwe gastvrije collega’s.

En? Hebben we een match?
Zie jij deze baan wel zitten? Leuk! Dan gaan we graag met je in gesprek. Sollicitaties kun je mailen naar: sollicitatie@speeldorp.nl. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met recruiter Patricia van Zelm: 030-6702171.

 
kinderopvang-dikkie-dik-utrecht-tuinwijk