Kinderopvang Het Speeldorp Terwijde zoekt per januari 2019: Pedagogisch medewerker (18 uur)

Wil jij het nieuwe jaar nu al met een kickstart beginnen? Ben jij die energieke en enthousiaste pedagogisch medewerker die ons binnenkort uit de brand helpt en onze kinderen de verzorging en begeleiding biedt die ze nodig hebben? Laat ons weten wat jij in je mars hebt!  

Wat ga jij doen?
Als pedagogische medewerker bij Kinderopvang Het Speeldorp werk je vanuit de visie “Samen Zorgen”. Samen met ouders en andere betrokken partijen zorg je voor een fijne en veilige opvang van de kinderen die de dagelijks onze locatie bezoeken. Je geeft ieder kind (0-4 jaar) precies dát wat hij of zij nodig heeft om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Extra zorg, begeleiding of aandacht? Jij springt op iedere vraag in, of die nu afkomstig is van het kind of van de ouder.

Jouw talenten
– Je bent in het bezit van een relevant (pedagogisch) diploma op mbo- of hbo-niveau.
– Je hebt energie voor tien en weet als geen ander hoe je kinderen een fijne, relaxte en creatieve dag moet bezorgen. Improviseren? Dat is jou kracht!
– Je gaat altijd voor de volle 100%. Minder is simpelweg geen optie.
– Jouw voelsprieten staan altijd uit: je kan goed observeren en voelt perfect aan wat een kind nodig heeft.
– Je weet het hoofd koel te houden en je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Jouw werkplek
Kinderopvang Het Speeldorp heeft momenteel vier locaties: één in Soest, Bunnik, Utrecht Terwijde en Utrecht Tuinwijk. Allen beschikken ze over een uniek karakter en een huiselijke sfeer. Op dinsdag en donderdag werk jij als pedagogisch medewerker op Het Speeldorp Terwijde. Op maandag ben jij beschikbaar als oproepkracht en werk je mogelijk op een andere locatie.

Wat krijg je van ons?
Je krijgt een zelfstandige baan met ruimte voor eigen inbreng en ontvangt een salaris conform de CAO Kinderopvang schaal 6. Ook kan je op een leuk pakket aan goede secundaire arbeidsvoorwaarden rekenen.

En? Hebben we een match?
Wil jij 2019 nu al goed beginnen? Zie jij deze baan wel zitten? Leuk! Dan gaan we graag met je in gesprek. Sollicitaties kun je mailen naar: sollicitatie@speeldorp.nl. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met recruiter Patricia van Zelm: 030-6702171.

 
Kinderopvang_Terwijde_Leidsche_Rijn