Kinderopvang Het Speeldorp zoekt per direct:

Pedagogisch medewerkers (18-36)

Op onze locatie Terwijde komen wij handen tekort! Ben jij die energieke en enthousiaste pedagogisch medewerker die ons uit de brand helpt en onze kinderen de verzorging en begeleiding biedt die ze nodig hebben?

Wat ga jij doen?
Als pedagogische medewerker bij Kinderopvang Het Speeldorp werk je vanuit de visie “Samen Zorgen”. Samen met ouders en andere betrokken partijen zorg je voor een fijne en veilige opvang van de kinderen die de dagelijks één van onze locaties bezoeken. Je geeft ieder kind (0-4 jaar) precies dát wat hij of zij nodig heeft om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Extra zorg, begeleiding of aandacht? Jij springt op iedere vraag in, of die nu afkomstig is van het kind of van de ouder.

Jouw talenten:

  • Je bent in het bezit van een diploma op mbo (SPW of PW), of hbo-niveau (richting SPH, CMV, MWD).
  • Je hebt energie voor tien en weet als geen ander hoe je kinderen een fijne, relaxte en creatieve dag moet bezorgen. Improviseren? Dat is jou kracht!
  • Je gaat altijd voor de volle 100%. Minder is simpelweg geen optie.
  • Jouw voelsprieten staan altijd uit: je kan goed observeren en voelt perfect aan wat een kind nodig heeft.
  • Je weet het hoofd koel te houden en je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Jouw werkplek
Kinderopvang Het Speeldorp heeft momenteel vier locaties: één in Soest, Bunnik, Utrecht Terwijde en Utrecht Tuinwijk. Allen beschikken ze over een uniek karakter en een huiselijke sfeer. Sta jij binnenkort als pedagogisch medewerker in de grote en lichte speelruimtes in Het Speeldorp Terwijde?

Wat krijg je van ons?
Je krijgt een zelfstandige baan met ruimte voor eigen inbreng. Je werkdagen zijn in overleg, afhankelijk van jouw beschikbaarheid, waarbij wij nu wel een grote voorkeur voor in ieder geval de vrijdag hebben. Je ontvangt een salaris conform de CAO Kinderopvang en een leuk pakket aan goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

En? Hebben we een match?
En, zie jij deze baan wel zitten? Leuk! Dan gaan we graag met je in gesprek. Sollicitaties kun je mailen naar: patricia@learningcompany.info over deze vacature kun je contact opnemen met recruiter Patricia van Zelm: 030-6702177 of 06-40252901

 

 
Kinderopvang_Terwijde_Leidsche_Rijn