Kinderdagverblijf ’t Zand

Kinderdagverblijf ’t Zand is een kleinschalig en mooi kinderdagverblijf in de wijk Het Zand in Leidsche Rijn. Het kinderdagverblijf heeft verticale groepen, waar baby’s, dreumesen en peuters dagelijks een warm onthaal krijgen van onze betrokken en ervaren pedagogische medewerkers. Voorop staat dat de kinderen zich veilig en thuis voelen bij ’t Zand. Kinderen van verschillende leeftijden leven met en leren van elkaar. De binnenruimte en buitenterrein bieden de kinderen en geweldige mogelijkheid om te ontdekken wat er zich allemaal buiten afspeelt.

Wat kinderdagverblijf ’t Zand uniek maakt is dat het zich in Brede School Het Zand bevindt. In Brede School Het Zand bevinden zich 2 scholen, buitenschoolse opvang ’t Zand, een peuterspeelzaal en (vrije tijd) activiteitenaanbod voor bewoners uit de wijk. Ook op het kinderdagverblijf is er een uitgebreid activiteitenaanbod, zo is er peutergym, Engelse les en muziekles. Ook bieden wij Teuntje aan op locatie,. Peuteropvang voor twee ochtenden in de week. Daarnaast is er veel aandacht voor natuur en cultuur op deze locatie. Nieuwsgierig geworden? Maak gerust een afspraak voor een rondleiding. Wij hebben direct plek op de woensdag en vrijdag, voor de overige dagen kunt u contact opnemen met onze medewerkers van de afdeling Klantencontact op (030) 670 21 77.

Kinderen die op KDV ’t Zand geplaatst zijn kunnen zo doorstromen naar onze BSO ’t Zand. Dit maakt de overgang naar school ook weer makkelijker, omdat de kinderen de medewerkers vaak al kennen.
Wist u dat onze locatie midden in Park Groot Zandveld ligt? De schaapjes lopen bij ons voor de deur en de kinderen kunnen gebruik maken van de moestuintjes. Een unieke ligging dus in een mooie groene omgeving.

Klik hier voor het informatieboekje van KDV ´t Zand.

Pauwoogvlinder 20
3544 DB Utrecht
030-6702161

030-6702177 (klantencontact)

Teamleider
Wilma Rosbag

klantencontact@saartje.nl

LRK nummer: 580699729

  • Openingstijden

    Maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.

  • Inspectierapporten GG&GD

    Extra informatie over onze locatie kunt u lezen in het laatste inspectierapport van de GG&GD

© Copyright - Kinderopvang in Soest, Bunnik en Terwijde Leidsche Rijn en Utrecht Tuinwijk | Kinderdagverblijf Het Speeldorp en Dikkie Dik