Aanvraag voor een rondleiding bij Het Speeldorp / Dikkie Dik l Sign up for a tour

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
    (bij een aantal locaties is er een wachtlijst,, daarom adviseren wij u zich via de site ook gelijk vrijblijvend in te schrijven zodat wij u beschikbaarheid kunnen aangeven)
 

Maak een afspraak voor een rondleiding!

Het is natuurlijk best spannend om een goed kinderdagverblijf voor uw kindje te kiezen. Om een beter beeld van een vestiging te krijgen, kunt u een rondleiding aanvragen. Ook bij Kinderdagopvang Het Speeldorp kunt u een kijkje komen nemen. Wij verwelkomen u heel graag op de locatie van uw keuze. Kinderen zijn ook van harte welkom, dus neem ze gerust mee! Het team van de vestiging geeft u met plezier een rondleiding en uitgebreide informatie. 

Voor het maken van een afspraak voor een rondleiding kunt u het formulier invullen. We plannen graag samen met u een geschikt moment voor de rondleiding in. 

Op een aantal locaties is er een wachtlijst. Hierdoor kunnen wij uw zoon of dochter niet direct plaatsen. Wij raden aan uw kindje alvast kosteloos en vrijblijvend aan te melden via ons aanmeldformulier. Hij of zij wordt dan direct op de wachtlijst geplaatst en krijgt dan sneller een plekje op het kinderdagverblijf van uw keuze toegewezen.

Want a guided tour?

Would you like to know how Kinderopvang Het Speeldorp looks like? Request a guided tour for the location of your preference. Children are allowed to join the tour as well. In case you want to make an appointment for a guided tour, please fill in the application form.

Since some locations have a waiting list, we advise you to sign up your child (without any obligations and free of charge).