Vandaag was het voorleesontbijt bij Het Speeldorp in Utrecht Papendorp. Onder het genot van een krentenbol werd er aandachtig geluisterd naar het verhaal van boer Boris die naar het strand ging.

Tijdens de beweegkriebels zijn we met kleuren bezig geweest. De kinderen mochten kleuren benoemen en sorteren.

De dagen voor kerst waren weer erg gezellig bij het Speeldorp in Utrecht Papendorp. We hebben allemaal leuke dingen gedaan. We hebben geknutseld en we hebben een heerlijke kerstlunch gehad. Iedereen fijne feestdagen gewenst!

Het grote sinterklaasfeest is ook bij Het Speeldorp in Utrecht Papendorp weer voorbij. En wat was dat gezellig! We hebben pietengym gedaan, kruidnoten gebakken, gekleurd en kruidnootjes gegeten. En er waren leuke cadeautjes! Die hebben we met z\'n allen uitgepakt. Het was een erg gezellige dag!

De herfst is weer begonnen. We hebben een wandeling langs de tuintjes gemaakt en we hebben veel gezien. Er stonden veel paddestoelen en we hebben mooie gekleurde blaadjes gevonden.

We hebben bij Het Speeldorp in Utrecht Papendorp rond het thema herfst geknutseld. We hebben mooie paddestoelen gemaakt, blaadjes geverfd en kabouters gekleurd. Het ziet er allemaal weer vrolijk uit.

Wat was het weer gezellig toen de opa\'s en oma\'s op bezoek mochten komen bij Het Speeldorp in Utrecht Papendorp. De kinderen hebben laten zien hoe goed ze kunnen dansen en knutselen.

De kinderen van kinderdagverblijf Het Speeldorp uit Utrecht Papendorp hadden woensdag dolle waterpret. Allemaal de laarsjes aangetrokken en rennen maar. Door alle plassen heen en zo hard mogelijk stampen. Daarna snel naar binnen om droge kleren aan te trekken. Wat hadden we plezier!

De kinderen van Het Speeldorp in Utrecht Papendorp hadden vandaag een Belgische dag. Ze hebben wafels versierd met fruit en frietzakken gekleefd met slingers en vaatdoekjes. Daarna hebben we buiten gespeeld en heerlijke ovenfrietjes gegeten. Mmm… Echt smullen! Natuurlijk mochten de kinderen ze ook een kleurplaat maken van de enige echte \"Manneken P*s\" en mochten ze \'s middags ook nog groentenfrietjes eten uit een echte puntzak. Het was een erg gezellige dag!

Vandaag hadden we een Franse dag op het Speeldorp in Utrecht Papendorp. Eerst lekker Franse vlaggen in elkaar knutselen met de kleuren blauw, wit en rood. Daarna heerlijke croissants maken in de oven. Wat rook het lekker zeg… Hierna was het tijd om even te dansen en te springen op muziek. We hebben ook een Franse versie gezongen van Vader Jacob. De kinderen hebben ook Eiffeltorens gekleurd. Echt prachtig! Maar al snel was het tijd om de croissantjes op te eten en ook nog echte Franse baguettes met boursin en echte witte \"wijn\" in een wijnglas. Santé! We hebben allemaal heerlijk zitten smullen.

Afgelopen dinsdag zijn er 4 kinderen met de juffies naar de winkel gelopen om boodschapen te doen voor de Franse dag. Toen ze onderweg waren zagen ze grote schepen varen in het kanaal. Heel leuk was dat! Daarna zijn we met de bus terug gegaan. Toen we weer op Het Speeldorp waren hebben we heerlijke krentenbollen gegeten. Wat een fijne ochtend!

Vorige week hadden we een Italiaanse ochtend op het Speeldorp in Utrecht Papendorp. De kinderen mochten kleurplaten kleuren van pizzabakkers en van de toren van Pisa. Daarna mochten ze ook proberen om de toren van Pisa met blokken na te bouwen. Verder hebben de kinderen zelf echte pizza\'s met ketchup, ham of kip, olijven en kaas gemaakt. Terwijl de pizza\'s in de oven gingen hebben alle kinderen heel erg leuk gedanst op Italiaanse kinderliedjes. Zelfs de Italiaanse vogeltjesdans kwam voorbij! Wat een plezier hadden we samen. Al snel had iedereen heel erg trek gekregen in de ovenheerlijke pizza\'s... Dus smullen maar! Het was een erg leuke ochtend.

Met dit heerlijke weer zijn we veel buiten te vinden. We spelen nu ook veel met water. Aan het eind van de ochtend hangen we de natte kleding uit om te drogen. Dat kunnen de kinderen al heel goed zelf.

Dit keer gingen de peuters met de step om de pionnen slalommen. Het was best lastig maar de kinderen deden het erg goed.

De paashaas heeft een bezoekje gebracht aan Het Speeldorp in Utrecht Papendorp. Dit vonden de kinderden natuurlijk reuzeleuk. Iedereen mocht even voelen hoe zacht de paashaas is. De kinderen hebben ook bij de paashaas op schoot gezeten. Overal in de tuin waren er paaseieren verstopt. Toen we de eieren allemaal gevonden hadden was het tijd voor een heerlijke paaslunch met bollen een heerlijke eieren. Wat een feest was het weer!

Vorige week vrijdag hebben ouders de babyweide van Het Speeldorp in Utrecht Papendorp omgetoverd tot een moestuin. Het was heerlijk weer en voordat we het wisten was de moestuin klaar. We danken de ouders voor hun inzet en we hopen spoedig te kunnen genieten van onze eigen verse groenten en fruit.

Heerlijk kliederen met scheerschuim. Wat een feest! Eerst even voelen wat het is en dan is het toch wel erg leuk om jezelf helemaal onder te smeren... en dan ook de andere kinderen. En als je gaat klappen in je handen, dan vliegt het scheerschuim overal heen! De kinderen van het Speeldorp hebben weer veel ontdekt, en ze hebben zich prima vermaakt!

Vandaag zijn we weer naar buiten geweest. We hebben gefietst, gerend en spelletjes gespeeld. De kinderen deden aan zaklopen, ze speelden met de hoepels en ze gooide pittenzakjes in de emmer. Heel leuk.

De kinderen van Het Speeldorp in Utrecht Papendorp hebben donderdag zaadjes gepoot in onze mooie kweekbakken. De kinderen mochten de aarde in de bakjes scheppen. Daarna mochten ze om de beurt een zaadje onder de aarde verstoppen. Daarna mochten de kinderen de zaadjes water geven om ze te laten groeien tot plantjes. En nu maar hopen dat er heel snel paprika\'s, tomaatjes en komkommers zullen groeien. Misschien kunnen we ze dan binnenkort zelf opeten!

Dindsag was het pannenkoekendag bij Het Speeldorp in Papendorp! Eerst hebben de peuters allemaal een mooie koksmuts gemaakt. Toen ze klaar waren hebben we samen pannenkoeken gebakken. Daarna hebben we ze met z\'n allen buiten in het zonnetje opgegeten. De pannenkoeken waren heerlijk!

Vanmorgen hebben we weer een fijne peutergym gehad. Eerst hadden we een warming up met een lang dik rietje met een leuke sliert. Daar konden we mee zwaaien en draaien zodat de sliertjes mooi wapperden. Daarna gebruikten we het rietje om een ballon weg te blazen. Dat was hard werken! Daarna speelden we nog met een ballon. Na de peutergym hebben we nog lekker buiten gespeeld.

De kinderen van Het Speeldorp in Utrecht Papendorp hebben weer een fijne gym achter de rug. Vandaag kropen we door een rups en sprongen we op een luchtbed... En we hebben ook boven op de juf gezeten en gesprongen!

We zijn met de kinderen van Het Speeldorp uit Utrecht Papendorp op stap geweest met de bus. Smiddags gingen we langs de AH en kochten we een heerlijke lunch. Alle kinderen vonden het een erg leuke dag.

Vandaag hebben we buiten gym gedaan. Eerst deden we een soort stoelendans met hoepels. Daarna mochten de kinderen de hoepels om een paal gooien. Na de gym hebben we nog lekker gedanst.

De baby\'s van Het Speeldorp in Utrecht Papendorp hebben weer lekker geklommen en geklauterd.

Vandaag hebben we een activiteit gedaan met een tissuedoos. Eerst alle tissues eruit halen en daarna de doos verven om er een vogelhuisje van te maken. Erg leuk en een mooi resultaat!

We hebben de \"stoelendans\" gedaan, maar dan met de zachte blokken! De 1e keer heeft Manu gewonnen en de 2e keer Pim. Daarna hebben we vrij gespeeld met de blokken en de rupsentunnel. Erg leuk!

Dinsdag hebben we het lichtjesfeest gevierd. Bij de ingang kregen de ouders glühwein en warme chocolademelk. Binnen was alles versierd. Onder het genot van een hapje en een drankje konden de kunstwerkjes van de kinderen bewonderd worden.

Wat een feest, wat een feest... Zwarte Piet is bij ons langs geweest. Hij had heel veel cadeautjes bij voor de kindjes. Maar toen we alles uitgepakt hadden, zat er een lege doos bij! Waar was de inhoud van dat pakje nou gebleven? Zwarte Piet had het cadeautje meegenomen, dus we gingen met iedereen op zoek. Allemaal de jassen aan (die had Piet al klaar gelegd) en op zoektocht naar buiten. Daar hoorden we heel harde muziek. Zwarte Piet stond om het hoekje met ons cadeau, een Gettoblaster! Toen we Piet gevonden hadden hebben we heel leuk gedanst op de muziek! Binnen kregen de kinderen nog kruidnootjes. Daarna hebben we nog lekker verder gedanst.

We hebben weer pietengym gehad bij Het Speeldorpin Utrecht Papendorp. Met de hoepels en pionnen hebben we hele leuke spelletjes gespeeld. Hierna hebben we ook met de bal gespeeld en nog lekker gedanst op sinterklaasmuziek.

We zijn bij Het Speeldorp in Utrecht Papendorp weer heel actief geweest. Eerst mochten de Dreumesen gymmen. Met hoepels en pittenzakken hebben we verschillende spelletjes gespeeld. Toen dit voorbij was waren de Peuters aan de beurt. Ook zij hebben verschillende spelletjes gedaan. Het was weer erg leuk om te doen!

Voordat we lekker buiten in de wind gingen spelen hebben we samen eerst een mooie tak versierd. Dit was hartstikke leuk om te doen! Als onze prachtige tak droog is, gaan we hem lekker verder versieren... wie weet volgen daar later de foto\'s van!

Wat een lekker dagje om buiten te spelen! De kinderen van Het Speeldorp in Utrecht Papendorp hadden al snel door dat er plassen waren. Daarom wilden ze \'slootje springen\'. Natuurlijk kom je dan niet altijd op de kant terecht… wat een dikke pret. We hebben snel weer droge kleren aangetrokken en met z\'n allen binnen nog een mooie wasco tekening gemaakt.

Deze week mochten alle opa\'s en oma\'s op bezoek komen en een kijkje nemen op het kinderdagverblijf. De kinderen vonden het erg gezellig en ook de opa\'s en oma\'s hadden het naar hun zin. Ze hebben geholpen met knutselen en zijn gezellig mee naar buiten geweest.

De leidsters van het speeldorp in Utrecht Papendorp hebben ontzettend genoten van hun leidsterdag. We hebben hun heerlijk verwend met een high tea. Bedankt lieve leidsters voor al jullie zorgen!

De herfst is weer begonnen. Daarom hebben we de ramen van Het Speeldorp in mooie herfstkleuren geverfd. Lekker gezellig!

Vandaag hebben we weer gym gehad. Eerst hebben we met een bal gestuiterd, gegooid en gevangen. We hebben een slinger gemaakt en om de pionnen heen gelopen. We hebben ook gesprongen in de hoepels. Sommige oefeningen waren moeilijk, maar we hebben weer goed geoefend!

Vandaag zijn de kinderen van Het Speeldorp in Utrecht Papendorp naar Park Transwijk in Utrecht geweest. Het was weer erg leuk.

We zijn op pad geweest met de bolderkar en hebben een stuk langs het water gelopen. We hebben boten gezien, een graafmachine die een boot ging leeghalen en er was heel veel herrie van de mannen die op de brug aan het werk waren. Het was een heerlijke dag!

Voor het thema Jungle hebben de peuters een apenmasker gemaakt. Ze hebben gekleurd, geknipt en geprikt. Het was een leuke dag met als resultaat enkele mooie maskers en grappige foto\'s.

Bij Het Speeldorp / Dikkie Dik hebben alle kinderen hun avonturiersdiploma behaald! We zijn immers naar het Griftpark op safari geweest om wilde dieren te spotten. Erg leuk!

Bij Het Speeldorp in Utrecht Papendorp is het thema Jungle van start gegaan! Vandaag hebben de kinderen echte jungledieren-koekjes gebakken! Mmmmmmm! Lekker!

Op 2 september zijn we buiten gegaan voor de peutergym. De peuters mochten tennisballen in bakken gooien. Na een poosje oefenen werden er meer bakken bijgezet om punten te scoren. Het was een erg leuke peutergym.

Vandaag hebben de kinderen van Het Speeldorp in Utrecht Papendorp veel plezier beleefd met het kleurdoek. Ze hebben liedjes gezongen, golven gemaakt, gewapperd en nog veel meer.

Wat hebben we momenteel mooi zomerweer. De kinderen in Papendorp genieten er volop van!

De zomerborrel in Papendorp was weer erg gezellig dit jaar. Overdag hebben de kinderen lekker gespeeld met de parachute en aan het eind van de dag konden de papa\'s en mama\'s gezellig buiten een hapje en drankje komen nuttigen. Het was weer een gezellige start van de zomer!

Vandaag hebben de kinderen van kinderopvang Het Speeldorp in Utrecht Papendorp heerlijk genoten van het zomerweer. Spetter spetter spat, gezellig in het zwembad! De kleintjes van Papendorp hebben zich prima vermaakt vanmiddag met het water in het zwembadje. Zwemluiers aan en HOPPA!

Maandag hebben we bij Het Speeldorp in Utrecht Papendorp van het prachtige weer genoten. De watertafel werd weer van stal gehaald. Dit leverde leuke filmpjes en foto\'s op!

Vandaag hebben de baby\'s van groep 101 Dalmatiërs gegymd. Ze probeerden op een grote bal hun evenwicht te bewaren. Best moeilijk maar ook erg leuk! Dit leverde weer leuke foto\'s en filmpjes op.

Vandaag hebben een paar baby\'s van Het Speeldorp in Utrecht Papendorp heerlijk gesnoezeld. Eerst met de lichten aan. Daarna met de gekleurde lichtjes aan. Wat was het weer gezellig!

Vandaag was het niet zulk mooi weer, maar dat maakt voor de peuters van Het Speeldorp in Utrecht Papendorp niet uit. We zijn toch lekker naar buiten gegaan voor de peutergym. Dit keer met vuilniszak. Want wat kun je allemaal met een vuilniszak doen? Vliegeren, jezelf droog houden.... Kunnen we nog iets verzinnen? Het was een leuke en creatieve activiteit!

Een aantal dreumesen van Het Speeldorp in Utrecht Papendorp heeft liedjes gezongen met Sem de Giraffe. Voor sommigen was het eerst nog spannend, maar dat was snel over! Wat was het leuk om liedjes in de grabbelton te zoeken en dan te zingen!

We zouden het bijna vergeten met dit regenweer, maar een tijdje geleden was het nog prachtig weer! We hebben bij Het Speeldorp in Utrecht Papendorp toen met alle kindjes buiten gespeeld en buiten gegeten. Heerlijk!

Ook de baby\'s van Het Speeldorp in Utrecht Papendorp hebben gymles! Dit keer hebben we ze op een grote bal gelegd en lichtjes heen en weer gerold. Ze vonden het erg leuk en soms een beetje spannend!

Bij Het Speeldorp in Utrecht Papendorp hebben we nu een heuse snoezelruimte. De kinderen kunnen er lekker op kussens liggen en naar mooie lichtjes kijken en er mee spelen. Er staat ook een \'echt\' aquarium!

Heel wat papa\'s en kindjes van Het Speeldorp in Utrecht Papendorp hebben het beste van zichzelf gegeven om een mooi cadeautjes te maken voor Moederdag. Het zijn prachtige tegeltjes geworden!

Een week terug lanceerde Het Speeldorp in Utrecht Papendorp flexibele opvang door middel van een strippenkaart. Op 5 april ontvingen wij al het eerste kindje dat via flexibele opvang bij Het Speeldorp kwam spelen. Wij hopen nog vele kinderen te mogen ontvangen!

Hiep Hiep Hoera! Het was een speciale dag bij Het Speeldorp in Utrecht Papendorp. Linda is vandaag immers 50 jaar geworden! Het was dus weer feest bij Het Speeldorp in Utrecht Papendorp!

De kinderen van Het Speeldorp in Utrecht Papendorp hebben heerlijk Pasen gevierd. We hebben eieren gekleurd en geplakt en we hebben eieren gezocht in de tuin. De kinderen vonden het zo leuk om eieren te zoeken dat we de eieren nog een keer verstopt hebben. Zo konden de kinderen nog een keer zoeken. Na het zoeken hadden we een paaslunch. We hebben gezellig met z\'n allen gegeten. We hadden eieren en vruchtenhagelslag op ons brood. We hebben lekker gesmuld!

Bij de gym zijn de peuters in Utrecht Papendorp deze week begonnen met het kringspel \"zakdoekje leggen\". Daarna gingen alle peuters naar buiten en kwamen de dreumesen erbij. Buiten gingen we een voorleesboek naspelen: \"wij gaan op berenjacht\". Daarna gingen de kinderen stampen als een olifant of trippelen als een muisje op de maat van de trom. Als laatste hebben we de gym binnen afgesloten met bewegen op muziek.

Ook dit jaar organiseerde Het Speeldorp in Utrecht Papendorp Valentijnsavond voor de kinderen én de ouders. Terwijl de ouders gezellig samen uiteten gingen, mochten wij voor de kinderen zorgen. Wat een feest! Frietjes, knakworstjes en heerlijke danoontjes! Nou die gingen er wel in. Nog even een verhaaltje voor het slapen gaan en dan lekker naar bed. En geloof het of niet, ze lagen allemaal snel heerlijk in dromenland!

Alaaf!! Ook dit jaar hebben we op Het Speeldorp in Utrecht Papendorp carnaval gevierd. Bijna alle kinderen waren verkleed. De kinderen mochten zich laten schminken en we koppelden hier het thema circus aan. Het was weer erg leuk!

Naar aanleiding van de Nationale Voorleesdagen hebben de oudste kinderen van Kinderdagverblijf Het Speeldorp / Dikkie Dik in Utrecht Papendorp een bezoekje gebracht aan de bibliotheek. Daar hebben we ontzettend genoten van een leuke voorstelling over \"Loet moet\".

De sneeuw ligt inmiddels al achter ons, maar we hebben er toch heerlijk van genoten met z\'n allen! Dat leverde weer mooie plaatjes op!

Kliederen met scheerschuim is altijd leuk. Grappig en spannend! De kinderen van de 101 Dalmatiërs van Het Speeldorp in Utrecht Papendorp waren dolenthousiast.

Het is weer zover. De tuin van Het Speeldorp in Utrecht Papendorp is zowaar omgetoverd tot winterwonderland. Dat betekent steeds veel sneeuwpret: sneeuwballen gooien, maken van een mooie sneeuwpop en nog veel meer. Let it snow!

De kerstlunch in Utrecht Papendorp was ook dit jaar weer een groot succes. Beneden in de hal hebben alle groepen samen gegeten. Er werd gesmuld van bolletjes en gekookte eieren. Het was weer erg gezellig!

Dit jaar stond het lichtjesfeest in Papendorp in het teken de \"Guusje Nederhorst foundation\". Het was weer erg gezellig! De kinderen mochten hun eigen lampion knutselen en vervolgens samen met de ouders en leidsters naar buiten voor een gezellige lampionnen tocht. Bij terugkomst van de optocht stond er een hapjesbuffet klaar. Aanvallen! Het was enorm gezellig!

Hoera, het heeft gesneeuwd! De kinderen en juffen in Utrecht Papendorp zijn lekker buiten geweest. Ze hebben met sneeuwballen gegooid en hebben een sneeuwpop gemaakt. Het was een leuke dag met veel sneeuwpret.

Vandaag is Zwarte Piet op bezoek geweest bij Het Speeldorp in Utrecht Papendorp. De Piet kwam met zijn rollator aangelopen vanaf de brug. De kinderen stonden hem in de tuin toe te zingen. Toen Piet eenmaal bij het Speeldorp was, vertelde hij dat hij graag weer jong wilde worden. De kinderen gingen verschillende ingrediënten halen en deden die in de pan die buiten stond. Zo hebben de kinderen een verjongingsdrankje gebrouwen voor de Piet. Piet dronk het op en al heel snel stond hij te dansen in de gang. De kinderen kregen allemaal een mandarijn en een zakje met pepernoten van Piet. Verder had hij ook nog een mooie zand- en watertafel meegenomen voor Het Speeldorp. Toen Piet weg was, hebben we nog pietengym gedaan: over de kasten klimmen, koprollen op de mat en de bal in de bak werpen. Het was weer een ontzettend leuke sinterklaasviering!

Vandaag zijn onze kleine koekenbakkers weer flink aan de slag gegaan. Uit een stuk deeg mochten de kinderen mooie vormpjes maken. We hebben een erg leuke en lekkere dag gehad!

Ook op de babygroep krijgen de kinderen hun dagelijkse portie beweging met hulp van een grote bal. De babies vinden het erg leuk!

Het was vandaag erg mooi weer, dus zijn we lekker gaan wandelen. We zijn door de volkstuintjes gelopen, hebben nog even gespeeld en we hebben onderweg veel liedjes gezongen. Het was een hele gezellige dag.

Opa- en Omaweek was ook dit jaar weer een groot succes bij het Speeldorp in Utrecht Papendorp. Alle opa\'s en oma\'s konden volop meegenieten van hun kleinkind(eren). Ze mochten onder meer mee knutselen, meedoen tijdens het vrijspelen en mee buiten ravotten. Een en al gezelligheid!! Iedereen heeft ontzettend genoten.

Vandaag werden de leidsters van Het Speeldorp in Utrecht Papendorp in de bloemetjes gezet. Wat zijn we weer verwend! We hebben allemaal bloemen en kadootjes gehad. Ook hebben we een half uurtje gezellig bij elkaar gezeten om even bij te kletsen terwijl er mama\'s, papa\'s en oma\'s bij de kinderen waren. Het was een erg gezellige dag. Ontzettend bedankt allemaal!

Deze foto\'s tonen een dagje bij de peuters van Het Speeldorp in Utrecht Papendorp. De peuters mogen al zelf hun bordje en beker afwassen. Dat wordt altijd heel precies gedaan, en de peuters vinden het ontzettend leuk!

In het teken van de Olympische spelen hebben de peuters van Het Speeldorp in Utrecht Papendorp een Koprol-diploma gekregen! Om de beurt mochten ze een mooie koprol maken en daarna trots hun diploma laten zien! Elke keer als de koprol lukte kregen ze een applaus en iedereen keek naar elkaar. Leuk om te zien hoe de kinderen elkaar helpen en vooral ook steunen!

De afgelopen weken wat het soms heel lekker weer! Dan zoeken we bij Het Speeldorp in Utrecht Papendorp de badjes op! Dan gaat de tuinslag aan en dat spelen we lekker met water. Dan gooien we iedereen nat, ook de juffies! En dan gooien we soms met waterballonnen. En uiteraard mag een lekker ijsje dan niet ontbreken! Wat een gezellige dagen op Het Speeldorp.

Ondanks de regen hebben de kinderen van Het Speeldorp in Utrecht Papendorp toch heel veel plezier. Lekker in de plassen stampen totdat we helemaal nat zijn en dan gezellig naar binnen. Dat kan ook erg leuk zijn.

Woensdag zijn we met een paar kinderen naar de kinderboerderij in Zeist geweest. We hebben dieren gezien en we hebben in de speeltuin gespeeld. We hebben ook een lekker ijsje gegeten. Daarna zijn we nog even het park in geweest om te picknicken. Het was een superdagje!

Boing kleng klap... Daar gaat de fanfare van het Speeldorp door de tuin! In het kader van het thema Muziek hebben alle kinderen van Het Speeldorp in Utrecht Papendorp muziekinstrumenten gemaakt voor een feestelijke optocht. Daarna hebben we nog gedanst op EK muziek. Het was een erg leuke ochtend!

Deze foto\'s bieden een leuk kijkje op de peutergroep van Het Speeldorp in Utrecht Papendorp.
 De peuters wassen samen de keukenspullen af met echt water en drogen om de beurt af. Ondertussen kunnen andere kinderen in de winkel suikerspinnen of snoep kopen bij een van hun vriendjes. Er wordt besteld en ook netjes afgerekend.

De peuters van Het Speeldorp in Utrecht Papendorp zijn met het lekkere weer lekker op pad geweest. We hebben een wandeling gemaakt langs de tuintjes en hebben op het veldje gespeeld en bloemetjes geplukt. Lekker in het zonnetje. Heerlijk!

Vorige week was het erg lekker en superwarm weer. Het zonnetje scheen bij Het Speeldorp in Utrecht Papendorp en de kinderen hadden lekker gespeeld. Genoeg redenen om even lekker af te koelen met een heerlijk ijsje. Genieten geblazen!

Vorige week is de kapster weer op bezoek geweest bij Het Speeldorp in Utrecht Papendorp. Dat is altijd weer een spannende maar ook leuke activiteit voor de kinderen. En het resultaat mocht er ook deze keer weer wezen!

Met Pasen hebben we bij Het Speeldorp in Utrecht Papendorp met z\'n allen geluncht. We hadden \'s ochtends eieren beschilderd en bij de lunch hebben we lekker eitjes gegeten. Het was een heerlijke en gezellige maaltijd!

Het is heerlijk weer buiten. Daarom zijn we met een paar kinderen van Het Speeldorp in Utrecht Papendorp gaan wandelen naar park Transwijk. We hebben dieren gezien en geaaid. We hebben ook wat gegeten en gedronken en nog even gespeeld. Op de terugweg waren alle kinderen in slaap gevallen in de wandelwagen.

We hebben ook weer carnaval gevierd bij Het Speeldorp in Utrecht Papendorp. Bijna alle kinderen zijn verkleed naar Het Speeldorp gekomen. Erg leuk om te zien. Wat waren ze mooi. We hebben er een leuk feestje van gemaakt.

Terwijl de ouders lekker een avondje uit waren op Valentijnsavond vermaakten de kinderen zich op Het Speeldorp. Ze hebben genoten van de patat en de yoghurt die ze kregen. Moe maar voldaan gingen ze naar bed totdat ze weer opgehaald werden door papa en mama.

Woensdag 18 januari zijn de nationale voorleesdagen begonnen. Woensdagochtend zijn we meteen naar de bibliotheek geweest. Hier werd het verhaal verteld van kleine uil die zijn moeder kwijt was. \'s Middags zijn we weer met een paar kinderen geweest omdat er toen een voorstelling was van hetzelfde boek \"mama kwijt\". Het was erg leuk allemaal.

22 December was het alweer feest. We hebben een kerstlunch gehad. Met alle kinderen en juffen van Het Speeldorp in Utrecht Papendorp hebben we beneden in de hal gegeten. We hadden mooie feestbordjes en er stonden kaarsjes op tafel. Het zag er erg leuk uit allemaal. Eerst hebben we met z\'n allen een paar kerstliedjes gezongen. Daarna konden we beginnen met eten. We hadden krentenbollen, poffertjes en yoki. We hebben erg gesmuld allemaal en het was erg gezellig. We wensen jullie allemaal prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar toe! Liefs van alle juffies.

We hebben weer peutergroep gehad in Utrecht Papendorp. Zo konden de grotere kinderen zich weer lekker uitleven. We hebben een hele mooie sneeuwpop gestempeld en een paar spelletjes gedaan zoals klein zigeunermeisje, we maken een kringetje en jan huigen in de ton. Daarna hebben we nog wat gymnastiekoefeningen gedaan. Het was weer gezellig!

Het Lichtjesfeest bij Het Speeldorp Utrecht Papendorp was een succes. De opbrengst ging dit jaar naar het Ronald McDonald huis. Het was een erg gezellige avond!

Ook Het Speeldorp in Utrecht Papendorp werd vereerd met een bezoekje uit Spanje. De kinderen vonden het spannend maar vooral ook heel leuk.

Sinds kort organiseren wij ook bij Het Speeldorp in Papendorp peuteractiviteiten. De grotere kinderen vanaf 3 jaar komen dan bij elkaar om op de leeftijd afgestemde activiteiten te ondernemen. Na gezamenlijk een verlanglijstje te hebben geplakt voor Sinterklaas was het echt de hoogste tijd om even lekker uit te waaien.

Op maandag 26 en dinsdag 27 september was het opa- en omadag bij Het Speeldorp in Utrecht Papendorp. Alle opa\'s en oma\'s mochten een kijkje komen nemen op het kinderdagverblijf. Het was heerlijk weer, dus we konden lekker buiten spelen. De opa\'s en oma\'s konden buiten met de kinderen knutselen. Het waren gezellige dagen!

Ook bij Het Speeldorp in Utrecht Papendorp zijn de juffies maandag 19 september in de bloemetjes gezet. Ze kregen van de ouders en de kinderen leuke bedankjes, wensen en cadeautjes. Dit leverde weer mooie foto\'s op!

Dinsdag 30 augustus hielden we onze jaarlijkse zomerborrel bij het Speeldorp in Utrecht Papendorp. Een geslaagd feestje, zoals je op de foto\'s kunt zien.

De baby\'s op de babygroep van Het Speeldorp in Utrecht Papendorp hebben het prima naar hun zin. Er is altijd wel iets te beleven: schommelen, met scheerschuim spelen, verven en nog veel meer. Hier zie je een aantal leuke foto\'s.

Als het zonnetje schijnt en het is lekker warm, dan gaan we buiten spelen. Dan worden de badjes en de watertafel opgezet om mee te spelen. Er wordt dan ook veel gefietst en in de zandbak spelen blijft leuk. Ook de baby’s vinden het heerlijk om buiten te zijn.

Woensdag en vrijdag was het spelletjesmiddag in Utrecht Papendorp. De kinderen konden koekhappen, met de grote blokken spelen, door de tunnel kruipen en twister spelen. Het was erg gezellig en de kinderen hebben ervan genoten.

De kinderen van Kinderdagverblijf Het Speeldorp in Utrecht Papendorp genieten van de zomer. We hebben vliegers geplakt, schelpen geverfd en koffers gekleurd. Met dit lekker weer spelen we ook veel buiten. De badjes zijn opgezet en er wordt veel met de watertafel gespeeld. Lekker kliederen en nat worden. Heerlijk!

Vandaag was het een zomerse dag. We hebben met z\'n allen buiten gegeten. Het was erg gezellig.

21 mei was het onze jaarlijkse Open Dag bij Het Speeldorp. Zoals je op de foto\'s kunt zien was het een gezellige, zonovergoten dag.

Wat is er nu leuker dan \'s avonds na het werk nog eens lekker te borrelen bij Het Speeldorp? Terwijl papa en mama borrelden, konden de kindjes zich creatief uitleven. Het was een geslaagde zomerborrel!

Ons Speeldorp is superleuk, vooral als we met z\'n allen lekker buiten kunnen spelen. Lekker uitleven in het zonnetje. In de zandbak, op het gras of in de zwembadjes. Heeeeerlijk!

Vandaag stond alles in het teken van Valentijn. Hartjes, roosjes, en gewoon lekker lief doen tegen elkaar. Kon het maar elke dag Valentijn zijn!

Wat was de Opa- en Omadag weer leuk! We denken dat de opa\'s en oma\'s van onze kindjes stiekem zelf nog wel eens naar het kinderdagverblijf zouden willen komen. Zo leuk was het met z\'n allen!

Carnaval is altijd een feest bij Het Speeldorp! We hadden mooie vlinders, lieve feetjes, stoere ridders en zelfs een griezelig geraamte! Kijk snel, want onze kindjes zagen er weer te gek uit!