Voor ons kinderdagverblijf in Soest zoeken wij een kanjer van een begeleider die ons de komende zomer wil ondersteunen bij de verzorging en begeleiding van de kinderen. Zoek jij een bijzondere baan deze zomer met veel afwisseling maar wel de zekerheid van vaste uren en dus een vast salaris? Dan hebben wij een leuke vacature voor je!

Pedagogisch medewerker

Voor 18 uur per week (meer uren werken is mogelijk)

Onze locatie:
Het Speeldorp in Soest ligt in een rustige oase van groen, op loopafstand van het station en het winkelcentrum van Soest-Zuid. Ook de Soester Duinen en de bossen liggen vlakbij. Hier gaan we dan ook geregeld met de kinderen naartoe voor spannende speurtochten, spelletjes en andere leuke uitstapjes.

Zo werkt het:

Je komt te werken in onze flexpool en ontvangt gelijk een mooi contract voor 18 uur per week. Hierdoor ben je verzekerd van een vast inkomen per maand. Naast deze contracturen kun je altijd meer werken. Dit is afhankelijk van jouw beschikbaarheid en wensen. Vaak zullen deze diensten ruim van te voren met je gecommuniceerd worden. Je ontvangt een contract tot half september. Ben je iets korter of juist langer beschikbaar dan gaan we ook graag met je in overleg.

Wat je gaat doen:
Jij bent een inspirerende pedagogisch medewerker en bruist van de energie. Bij alles wat je doet staat de ontwikkeling van het kind centraal. Je hebt een ‘eigenwijze’ manier van werken en weet anderen daarin mee te nemen. Je bent goed in staat je in de kinderen te verplaatsen en vraagt je af; Hoe bezorg ik de kinderen een prettige dag? Ieder kind is uniek voor jou en je hebt continu je voelsprieten uitstaan. Tot slot ben je creatief, je kunt goed improviseren en doet alles vol overgave.

Dit ben jij
In het bezit van een geldig diploma op mbo- of hbo niveau, conform de wet die de kinderopvang stelt http://www.fcb.nl/kinderopvang/cao/
Jij bent een enthousiaste en energieke persoonlijkheid en een positieve werkhouding.
Je draagt zorg voor een volledige overdracht aan ouders.
Je bent communicatief vaardig en kunt samenwerken met je collega’s.
Je zorgt voor een fijne sfeer op de groep, waardoor kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Dit vinden wij ook belangrijk:

Jij bent een inspirerende pedagogisch medewerker en bruist van de energie. Je bent goed in staat je in de kinderen te verplaatsen en vraagt je af; Hoe bezorg ik de kinderen een fijne, ontspannen en creatieve dag? Ieder kind is uniek voor jou en je hebt continu je voelsprieten uitstaan. Tot slot ben je creatief, je kunt goed improviseren en doet alles vol overgave.

Dit verdien je:
Je ontvangt een mooi salaris conform de CAO Kinderopvang (bruto fulltime salaris tussen €1.943 en €2.652,-)
Een mooi pakket aan goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Een zelfstandige baan met ruimte voor eigen inbreng.
Een urencontract. Afhankelijk van je beschikbaarheid en wensen.

En? Hebben we een match?

Ben jij dé pedagogisch die we zoeken? Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze functie? Leuk! Dan gaan we graag met je in gesprek. Heb je nog wel vragen over de vacature, dan kan je contact opnemen met onze recruiter, Mirjam van Kesteren 06-40252901 of Rieteke Uylenbroek, teamleider 035-6027602. Sollicitaties kunnen gemaild worden naar: R.Uylenbroek@speeldorp.nl.