Stage bij Kinderopvang Speeldorp voor onze vestigingen in Utrecht, Bunnik en Soest

Bij het Speeldorp draag je bij aan onze visie “Samen Zorgen”. Samen met de ouders zorg je voor de ontwikkeling van de kinderen op je groep, en samen met je collega’s zorg je ervoor dat kinderen voor zichzelf en elkaar leren zorgen.

Stageplaats

Ben jij bezig met een opleiding op minimaal MBO-niveau (bijvoorbeeld PW), of HBO (richting SPH, CMV, MWD) of doe jeĀ een sociaalpedagogische, sociaal-culturele, pedagogische, of culturele/kunstzinnige docent opleiding op ten minste MBO-kwalificatie niveau 3. Ben je op zoek naar een stageplaats? En…je hebt plezier in een actieve en creatieve omgang met kinderen en hebt daar ook ervaring mee. Naast een ondernemende en flexibele instelling beschik je over goede organisatorische en communicatieve vaardigheden. Je hebt een kind- en servicegerichte houding, bent stressbestendig en je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Dan horen we graag van je.

Heb je interesse in een stage bij Het Speeldorp en past de visie van Het Speeldorp bij jou? Mail je sollicitatiebrief en CV dan naar: sollicitatie@speeldorp.nl

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.