Tarieven Kinderopvang Het Speeldorp Bunnik 2021

In het onderstaande overzicht vindt u de producten die u bij Kinderopvang Het Speeldorp Bunnik kunt afnemen met daarbij de tarieven die wij voor onze kinderopvang hanteren.

Zoals u ziet bieden wij verschillende soorten kinderdagopvang aan. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om een keuze te maken. Geen zorgen, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Wat goed is om te weten is dat bij de prijs die wij voor onze kinderopvang vragen eten en drinken en luiers inbegrepen zitten. Deze hoeft u dus niet zelf mee te brengen. 

Ook willen we u er op wijzen dat de tarieven die hier vermeld staan bruto-tarieven zijn. Het bruto-tarief kan flink afwijken van het netto-tarief: de prijs die u daadwerkelijk voor de kinderopvang betaalt. Als ouder kunt u namelijk vaak kinderopvangtoeslag aanvragen bij de Belastingdienst. Wilt u weten of u recht heeft op kinderopvangtoeslag en hoog uw netto-kosten dan zouden bedragen? Maak dan een proefberekening met onze rekentool.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een product of bij het berekenen van de hoogte van de kinderopvangtoeslag? Of heeft u een andere vraag omtrent onze tarieven voor de kinderopvang? Bel dan naar onze afdeling Klantcontact: (030) 670 21 71. Wij staan u graag te woord.

Producten Aantal weken per jaar Aantal uren per dag Uurtarief 2021
Reguliere opvang 52 10,5 € 8,71
Halve dagopvang * 52 5,5 € 9,14
Reguliere opvang 40 10,5 € 9,80
Extra dag(deel     € 10,33

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

* halve dagen wordt alleen in overleg aangeboden. Neem voor overleg contact op met de medewerkers van Klantencontact door te bellen naar (030) 670 21 71