Tarieven Kinderopvang Het Speeldorp

Wilt u meer weten over de kosten van onze kinderopvang? Klik dan op de locatie van uw keuze. U vindt hier ook de verschillende soorten opvang die de desbetreffende locatie aanbiedt. Houd er rekening mee dat u misschien recht heeft op Kinderopvangtoeslag. Hierdoor kan de bijdrage die u zelf betaalt lager uitvallen dan hieronder staat vermeld. Met behulp van onze rekentool kunt u berekenen wat u bij ons netto kwijt bent aan kinderopvang na het terugvragen van Kinderopvangtoeslag bij de Belastingdienst.

Openingstijden

Wij zijn alle werkdagen open, met uitzondering van feestdagen en oudejaarsdag. Hieronder vindt u de openingstijden van onze vestigingen.

Vestiging Openingstijden
Het Speeldorp Bunnik 7.30 – 18.30
Het Speeldorp Soest 7.30 – 18.30
Het Speeldorp Terwijde 7.30 –  18.30
Dikkie Dik Tuinwijk 7.45 – 18.15

Verlengde opvang is bij ons mogelijk tot 18.30 uur. Als u wilt dan geven we uw zoon of dochter alvast een door uzelf meegebrachte warme maaltijd.

Ruildagen

Wij begrijpen dat er door het jaar heen dagen zijn waarop u een stukje flexibiliteit nodig hebt. Wij helpen u hiermee en bekijken graag of het mogelijk is om een dag te ruilen. Onze locatieverantwoordelijken en pedagogisch medewerkers vertellen u graag meer over de procedure om ruildagen aan te vragen.

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden zijn onderdeel van het plaatsingscontract en vormen de basis voor de overeenkomst tussen ouder en opvang. In de algemene voorwaarden staan o.a. afspraken over betalingstermijnen en annuleringsgronden. De wederzijdse rechten en plichten worden op een fijne en duidelijke manier omschreven. Bij ondertekening van een plaatsingsovereenkomst gaat u ook akkoord met de algemene voorwaarden. Het is dus van belang deze goed door te nemen.

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden en de Aanvullende algemene voorwaarden.

Meer informatie

Heeft u nog vragen over onze tarieven? U kunt ons bellen op (030) 670 21 71 of het contactformulier invullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op en beantwoorden uw vragen graag.