Tarieven Kinderopvang Het Speeldorp Soest 2021

Wat zijn de tarieven van de kinderdagopvang bij Kinderopvang Het Speeldorp Soest? En wat krijgt u voor de prijs die u voor de kinderopvang betaalt? Hieronder vindt u een overzicht van de producten die u bij ons kinderdagverblijf in Soest kunt afnemen, met daarbij de bijbehorende tarieven die wij in 2021 hanteren.

Het is echter goed om te weten dat de prijzen die hier vermeld staan, bruto-tarieven zijn. Wanneer u recht heeft op kinderopvangtoeslag, een tegemoetkoming in de kosten voor de kinderopvang die ouders van de Belastingdienst ontvangen, zullen de kosten die u voor de opvang van uw zoon of dochter betaalt lager uitvallen. Oftewel, de genoemde bruto-kosten zijn meestal hoger dan de netto-kosten: het bedrag dat u na het ontvangen van kinderopvangtoeslag voor de kinderdagopvang betaalt. Zo wordt de kinderopvang ineens goedkoper dan u dacht!

Uw netto-kosten kunt u gemakkelijk zelf bereken, met een rekentool die speciaal voor onze kinderopvang is ontwikkeld. Loopt u tijdens het invullen van onze rekentool ergens tegenaan? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te bellen naar (030) 670 21 71. Ook met andere vragen kunt u bij ons terecht.

Wat we u nog willen meegeven is dat bij ieder product zaken als luiers, eten en drinken inbegrepen zit. U hoeft hier dus zelf niet voor te zorgen, wat een grote zorg minder is.

Producten Aantal weken per jaar Aantal uren per dag Uurtarief 2021
Reguliere opvang  52 10,5 uur € 8,71
Reguliere opvang   40 10,5 uur € 9,80
Extra dag(deel     € 10,33

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.