Tarieven Kinderopvang Het Speeldorp Terwijde 2021

Heeft u ervoor gekozen om uw kindje naar Kinderopvang Het Speeldorp Terwijde te brengen? In deze tabel vindt u de producten die u bij deze vestiging kunt afnemen en de prijzen die wij voor deze pakketten hanteren in 2021. 

Wat zit er bij de prijs die u de kinderopvang betaalt inbegrepen? Kwalitatief goede kinderdagopvang, dat staat vast. Uw zoon of dochter zal een fijne tijd op het kinderdagverblijf hebben, terwijl u zorgeloos aan het werk bent. U hoeft bovendien niet zelf voor luiers, eten, drinken en flesvoeding te zorgen. Hier wordt vanuit het kinderdagverblijf voor gezorgd. 

De prijzen in het onderstaande overzicht zijn de bruto-tarieven die wij voor verschillende soorten kinderopvang hanteren en kunnen verschillen van de netto-kosten: de kosten die u voor de opvang van uw kind(eren) betaalt. Dankzij het ontvangen van kinderopvangtoeslag kan de prijs van de kinderdagopvang een stuk lager uitvallen dan dat u in eerste instantie dacht. 

Wilt u weten op hoeveel kinderopvangtoeslag u recht heeft? U kunt de hoogte van uw kinderopvangtoeslag bereken met behulp van onze rekentool. Komt u ergens niet uit of heeft u vragen over onze tarieven? Neem dan contact op met de afdeling Klantcontact, door te bellen naar (030) 670 21 71.

Producten Aantal weken per jaar Aantal uren per dag Uurtarief 2021
Reguliere opvang 52 11 € 9,02
Halve dagopvang * 52 5,5 € 9,24
Reguliere opvang 40 11 € 10,13
Extra dag(deel     € 10,33

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

* halve dagen wordt alleen in overleg aangeboden. Neem voor overleg contact op met de medewerkers van Klantencontact door te bellen naar (030) 670 21 71