Tarieven Kinderopvang Het Speeldorp Tuinwijk/Dikkie Dik 2019

Weet u hoeveel u moet betalen voor de kinderopvang van uw zoon of dochter? Het kan best lastig zijn om daar achter te komen. In de onderstaande tabel vindt u de tarieven van Kinderopvang Het Speeldorp Tuinwijk/Dikkie Dik. Dit zijn de tarieven die wij in 2019 voor onze kinderdagopvang hanteren. 

Maar is dit nu de prijs die u voor de opvang van uw kind betaalt? Waarschijnlijk niet. Als ouder kunt u kinderopvangtoeslag aanvragen. Dit is een financiële tegemoetkoming in de kinderopvangkosten vanuit de Belastingdienst. Wanneer u recht heeft op kinderopvangtoeslag, dan zullen de netto-kosten (de prijs die u daadwerkelijk voor de kinderopvang betaalt) lager uitvallen. Kortom, de genoemde bruto-kosten kunnen afwijken van de netto-kosten voor onze kinderopvang. 

Om u een eindje op weg te helpen bij het bereken van uw netto-kosten voor de kinderopvang en de hoogte van uw kinderopvangtoeslag, hebben wij een rekentool ontwikkelt. Loopt u tijdens het invullen van de tool ergens tegenaan? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag een handje! U kunt ons bereiken via het telefoonnummer (030) 670 21 71. Ook wanneer u een andere vraag over onze tarieven heeft, kunt u via dit nummer contact met ons opnemen. 

Wist u overigens dat bij alle genoemde prijzen eten, drinken en luiers in de inbegrepen zijn? U hoeft deze niet zelf mee te brengen naar het kinderdagverblijf. Weer een zorg minder!

Product   Aantal weken per jaar  Aantal uur per dag Uurtarief 2019  
Reguliere opvang tot 18.15 uur   52 10,5 € 8,26  
Om de week opvang*   52 10,5 € 8,62  
Halve dagopvang woe/vr tot 13.00 of vanaf 13.00 uur   52 5,25 € 8,39  

    *) Wij bieden standaard om de week opvang aan op woensdag en vrijdag, wilt u om de week opvang op maandag,  dinsdag of donderdag, informeer dan naar de mogelijkheden.