Tarieven Kinderopvang Het Speeldorp Tuinwijk/Dikkie Dik 2021

Weet u hoeveel u moet betalen voor de kinderopvang van uw zoon of dochter? Het kan best lastig zijn om daar achter te komen. In de onderstaande tabel vindt u de tarieven van Kinderopvang Het Speeldorp Tuinwijk/Dikkie Dik. Dit zijn de tarieven die wij in 2021 voor onze kinderdagopvang hanteren. 

Maar is dit nu de prijs die u voor de opvang van uw kind betaalt? Waarschijnlijk niet. Als ouder kunt u kinderopvangtoeslag aanvragen. Dit is een financiële tegemoetkoming in de kinderopvangkosten vanuit de Belastingdienst. Wanneer u recht heeft op kinderopvangtoeslag, dan zullen de netto-kosten (de prijs die u daadwerkelijk voor de kinderopvang betaalt) lager uitvallen. Kortom, de genoemde bruto-kosten kunnen afwijken van de netto-kosten voor onze kinderopvang. 

Om u een eindje op weg te helpen bij het bereken van uw netto-kosten voor de kinderopvang en de hoogte van uw kinderopvangtoeslag, hebben wij een rekentool ontwikkelt. Loopt u tijdens het invullen van de tool ergens tegenaan? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag een handje! U kunt ons bereiken via het telefoonnummer (030) 670 21 71. Ook wanneer u een andere vraag over onze tarieven heeft, kunt u via dit nummer contact met ons opnemen. 

Wist u overigens dat bij alle genoemde prijzen eten, drinken en luiers in de inbegrepen zijn? U hoeft deze niet zelf mee te brengen naar het kinderdagverblijf. Weer een zorg minder!

Producten Aantal weken per jaar Aantal uren per dag Uurtarief 2021
Reguliere opvang 52 11 €8,80
Halve dagopvang  52 5,5 €8,85

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.