Kinderdagverblijf Het Speeldorp - Kom bij ons solliciteren

Kinderopvang op maat

Wij bieden in onze verschillende vestigingen verschillende vormen van kinderopvang aan. Zo bieden wij onder meer reguliere dagopvang, halve dagopvang, verkorte dagopvang en flexibele dagopvang met opvangweken. Klik hieronder op de vestiging van uw keuze voor meer informatie over het actuele aanbod:

Openingstijden

Wij zijn alle werkdagen open, met uitzondering van feestdagen en oudejaarsdag. Hieronder vindt u de openingstijden van onze vestigingen.

Vestiging Openingstijden
Het Speeldorp Bunnik 7.30 – 18.00 / 18.30
Het Speeldorp Soest 7.30 – 18.00 / 18.30
Het Speeldorp Terwijde 7.30 – 18.00 / 18.30
Dikkie Dik Tuinwijk 7.45 – 18.15

Verlengde opvang is bij ons mogelijk tot 18.30 uur. Als u wilt dan geven we uw zoon of dochter alvast een door uzelf meegebrachte warme maaltijd.

Ruildagen

Wij begrijpen dat er door het jaar heen dagen zijn waarop u een stukje flexibiliteit nodig hebt omdat u, bijvoorbeeld voor uw werk, een dag moet ruilen en daardoor geen opvang hebt. Wij helpen u hier graag mee. Onze locatieverantwoordelijken en pedagogisch medewerkers vertellen u graag meer over de procedure om ruildagen aan te vragen.

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden zijn onderdeel van het plaatsingscontract en vormen de basis voor de overeenkomst tussen ouder en opvang. In de algemene voorwaarden staan o.a. afspraken over betalingstermijnen en annuleringsgronden. De wederzijdse rechten en plichten worden op een fijne en duidelijke manier omschreven. Bij ondertekening van een plaatsingsovereenkomst gaat u ook akkoord met de algemene voorwaarden. Het is dus van belang deze goed door te nemen.

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden en de Aanvullende algemene voorwaarden

Kinderopvangtoeslag

Mogelijk komt u in aanmerking voor een tegemoetkoming van de Belastingdienst. Op deze website kunt u een proefberekening maken om te zien hoeveel kinderopvangtoeslag u kunt krijgen van de Belastingdienst.

Als u kinderopvangtoeslag wil terugvragen van de Belastingdienst, dan heeft u bij de aanvraag ons nummer uit het Landelijk Register Kinderopvang nodig. U vindt het nummer van uw kinderdagverblijf in de tabel hieronder.

Vestiging LRK nummer
Het Speeldorp Bunnik 155447671
Het Speeldorp Soest 223575525
Het Speeldorp Terwijde 113827192
Dikkie Dik Tuinwijk 114182929

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek vertellen wij graag meer over Het Speeldorp, over onze visie en onze manier van werken. Uiteraard heeft u dan ook ruim de tijd om de sfeer op te snuiven op de groepen en om al uw vragen te stellen. Wij nemen hier graag de tijd voor! U kunt ons bellen op 030 – 670 21 71 of het contactformulier invullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.