Kinderopvang Het Speeldorp zoekt per december 2018: 

3 teamleiders (27-34 uur)

Vanwege herinrichting van onze organisatiestructuur is Kinderopvang Het Speeldorp op zoek naar 3 teamleiders! Sta jij stevig in de schoenen, kan jij knopen doorhakken als geen ander en weet jij makkelijk te schakelen tussen jouw functies als teamleider en pedagogisch medewerker? Dan ben jij degene die wij zoeken.

Wat ga jij doen?
Als teamleider bij Kinderopvang Het Speeldorp werk je vanuit de visie “Samen Zorgen”. Samen met ouders en andere betrokken partijen zorg je voor een fijne opvang van de kinderen die Het Speeldorp bezoeken. Naast dat je als teamleider op jouw locatie een team aanstuurt, zorg je er als pedagogisch medewerker voor dat kinderen de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Jouw talenten
– Je bent daadkrachtig en in staat om snel de juiste keuze te maken.
– Je weet het hoofd koel te houden en kan vloeiend tussen jouw rol als teamleider en die van pedagogisch medewerker te schakelen.
– Jouw voelsprieten staan altijd uit: je voelt niet alleen perfect aan wat jouw team nodig heeft, maar ook wat de kinderen van je vragen.
– Jouw enthousiasme is besmettelijk en je weet zowel kinderen als jouw team ermee aan te steken.
– Je gaat altijd voor de volle 100%. Minder is simpelweg geen optie.
– Elke dag nieuwe, leuke activiteiten aanbieden is voor jou geen probleem. Het onderhouden van persoonlijk contact met ouders/verzorgers is dat evenmin.

Jouw werkplek
Kinderopvang Het Speeldorp (onderdeel van Learning Company) heeft momenteel vier locaties: één in Soest, Bunnik, Utrecht Terwijde en Utrecht Tuinwijk (Dikkie Dik). Allen beschikken ze over een uniek karakter en een huiselijke sfeer. Momenteel zoeken wij voor onze locaties in Bunnik, Soest en Utrecht Terwijde een teamleider.

Wat krijg je van ons?
Je krijgt een gevarieerde en zelfstandige baan waarbij je jouw leiderschap en zorgzaamheid kan combineren. Je werkt 1 dag als teamleider en 2 à 3 dagen als pedagogisch medewerker op locatie naar keuze. Je ontvangt een salaris conform de CAO Kinderopvang en een leuk pakket aan goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

En? Hebben we een match?
Zie jij deze baan wel zitten? Leuk! Dan gaan we graag met je in gesprek. Sollicitaties kun je mailen naar sollicitatie@speeldorp.nl. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met recruiter Patricia van Zelm: 030-6702171.
Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet.

 
Kinderopvang_Terwijde_Leidsche_Rijn