———————————————————————————————————–

Vacature: Wij zijn op zoek naar een enthousiaste pedagogisch medewerker voor drie dagen per week

Kinderopvang het Speeldorp zoekt een enthousiaste pedagogisch medewerker voor drie dagen per week voor ons kinderdagverblijf in Bunnik.
Wij zijn per half december op zoek naar enthousiaste, flexibele pedagogisch medewerker voor ons kinderdagverblijf in Bunnik. Het gaat om een tijdelijke functie i.v.m. zwangerschapsvervanging. De werkdagen zijn maandag, dinsdag en woensdag.

Bij het Speeldorp draag je bij aan onze visie “Samen Zorgen”. Samen met de ouders zorg je voor de ontwikkeling van de kinderen op je groep, en samen met je collega’s zorg je ervoor dat kinderen voor zichzelf en elkaar leren zorgen.

De locatie Het Speeldorp in Bunnik ligt in een groene woonwijk op loopafstand van het station en het winkelcentrum. De tuin van Het Speeldorp is lekker ruim opgezet en heeft een aparte babyweide, een peutertuin en een verkeersplein om te fietsen. Ook in Bunnik kunnen onze kinderen heerlijk buiten slapen in Lutje Potjes.
De job In de functie van pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voor de opvang, begeleiding en verzorging van een groep kinderen.

Samen met een collega-medewerker begeleid je de kinderen zowel in groepsverband als individueel en stimuleer je hun ontwikkeling. Zo dragen jullie zorg voor een veilig klimaat in de groep, zodat de kinderen zich optimaal kunnen ontplooien. Je onderhoudt contact met ouders/verzorgers en je geeft desgewenst opvoedingsadviezen. Ontwikkelingen van de kinderen worden gevolgd en je rapporteert hierover aan de ouders/verzorgers en de operationeel manager. Je neemt deel aan werk- en teambesprekingen en op verzoek woon je ouderavonden en oudercommissievergaderingen bij. Ook het begeleiden van stagiaires kan een van je taken zijn. Verder zorg je dat je op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen in de kinderopvang via vakliteratuur.

Het profiel Je hebt tenminste een relevante opleiding afgerond op MBO-niveau (bijvoorbeeld PW), of HBO (richting SPH, CMV, MWD) of je hebt een sociaalpedagogische, sociaal-culturele, pedagogische, of culturele/kunstzinnige docent opleiding gevolgd op ten minste MBO-kwalificatie niveau 3. Je hebt plezier in een actieve en creatieve omgang met kinderen en hebt daar ook (werk-)ervaring mee. Naast een ondernemende en flexibele instelling beschik je over goede organisatorische en communicatieve vaardigheden. Je hebt een kind- en servicegerichte houding, bent stressbestendig en je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

De beloning Naast een salaris conform de CAO Kinderopvang (bruto fulltime salaris tussen €1943 en €2657) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals tegemoetkoming zorgverzekering en pensioenopbouw, biedt Speeldorp je een zelfstandige baan in een stimulerende werkomgeving.
Heb je interesse in de functie van pedagogisch medewerker bij Het Speeldorp? Mail ons je sollicitatiebrief en CV, t.a.v. Sandra van der Oord of bel ons via 030-6702173

———————————————————————————————————–

Vacature: Wij zijn op zoek naar een RECRUITER voor 24 uur per week

Je komt te werken op onze afdeling P&O welke werkzaam is voor verschillende kinderopvangorganisaties. Onder andere; Saartje Kinderopvang, Kinderopvang het Speeldorp, Kinderopvang Rivierenland, BSO de Oase en CKO de Ark. Als recruiter ben je verantwoordelijk voor de actieve werving & selectie van pedagogisch medewerkers.

De functie 

De focus ligt op het actief vinden en benaderen van geschikte kandidaten, contact leggen en onderhouden met externe partijen zoals  ROC’s en het voeren van sollicitatiegesprekken.

 • Je bent primair verantwoordelijk voor het werven en selecteren van nieuwe collega’s voor verschillende organisaties;
 • Je houdt je (pro) actief bezig met activiteiten op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en organiseert daartoe bijzondere events en workshops;
 • Samen met de afdeling marketing zorg je voor passend wervingsmateriaal en social media campagnes;
 • Je voert de eerste selectie uit en bent verantwoordelijk voor de afronding van het totale wervingsproces;
 • Je bent voor de managers en directie het eerste aanspreekpunt betreft de werving;
 • Je stelt vacatureteksten op en publiceert deze op de eigen websites, social media en vacaturesites.  
 • Je benadert actief kandidaten via social media zoals Linkedin en Facebook;

Profiel

Als recruiter weet je altijd de juiste kandidaten te vinden voor de openstaande vacatures en je zorgt voor een kwalitatief goed gevulde flexpool, zodat er een uitstekende pool ontstaat met professionals.

 • Je beschikt over minimaal een afgeronde HBO-opleiding met minimaal twee jaar relevante werkervaring;  
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en bent communicatief zeer vaardig, zowel in woord als geschrift;
 • Jouw gedrevenheid en commerciële instelling zorgt ervoor dat je elke vacature wilt invullen met de juiste kandidaat.
 • Je bent een enthousiaste, dynamische teamplayer die goed zelfstandig kan werken.
 • Je bent proactief, accuraat en hebt (aantoonbare) ervaring met online werven en commercie.

Naast een salaris conform de CAO Kinderopvang schaal 8 (bruto fulltime salaris tussen € 2395,- en € 3244,-), goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenopbouw, bieden wij je een zelfstandige gevarieerde baan in Utrecht. 

Herken jij jezelf hierin en ben jij de kandidaat die wij moeten zien en spreken, dan maken we graag kennis met jou. Wil je eerst meer inhoudelijke informatie, neem dan contact op met Sandra van der Oord via (030) 670 21 73 of s.vanderoord@Saartje.nl. Je kunt je sollicitatie met C.V. sturen naar sollicitatie@saartje.nl .

De vacature blijft openstaan totdat er een geschikte kandidaat is gevonden.

——————————————————————-

Vacature: Kinderopvang Speeldorp zoekt oproepmedewerkers voor onze vestigingen in Utrecht, Bunnik en Soest

Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste en flexibele oproepmedewerkers voor onze kinderdagverblijf locaties van het Speeldorp. Het gaat om een 0-uren contract. Van oproepmedewerkers verwachten wij dat ze minimaal drie dagen per week beschikbaar zijn.
Bij het Speeldorp draag je bij aan onze visie “Samen Zorgen”. Samen met de ouders zorg je voor de ontwikkeling van de kinderen op je groep, en samen met je collega’s zorg je ervoor dat kinderen voor zichzelf en elkaar leren zorgen.

Als oproepmedewerker word je flexibel ingezet op onze kinderdagverblijven in Utrecht, Soest en Bunnik. Oproepmedewerkers worden ingezet om het vaste personeel tijdens verlof of ziekte te vervangen. Er wordt gewerkt met een online systeem waar alle diensten van de locaties worden ingezet. Als oproepmedewerker vul je je beschikbaarheid in via het werknemersportaal.

Het profiel

Je hebt tenminste een relevante opleiding afgerond op MBO-niveau (bijvoorbeeld PW), of HBO (richting SPH, CMV, MWD) of je hebt een sociaalpedagogische, sociaal-culturele, pedagogische, of culturele/kunstzinnige docent opleiding gevolgd op ten minste MBO-kwalificatie niveau 3. Je hebt plezier in een actieve en creatieve omgang met kinderen en hebt daar ook (werk-)ervaring mee. Naast een ondernemende en flexibele instelling beschik je over goede organisatorische en communicatieve vaardigheden. Je hebt een kind- en servicegerichte houding, bent stressbestendig en je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

De beloning

Naast een salaris conform de CAO Kinderopvang (bruto fulltime salaris tussen €1882 en €2569) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, biedt Speeldorp je een zelfstandige baan in een stimulerende werkomgeving.

Heb je interesse in de functie van oproepmedewerker bij Het Speeldorp? Mail je sollicitatiebrief en CV dan naar: sollicitatie@speeldorp.nl

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.