Kinderopvang Speeldorp zoekt oproepmedewerkers voor onze vestigingen in Utrecht, Bunnik en Soest

Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste en flexibele oproepmedewerkers voor onze kinderdagverblijf locaties van het Speeldorp. Het gaat om een 0-uren contract. Van oproepmedewerkers verwachten wij dat ze minimaal drie dagen per week beschikbaar zijn.
Bij het Speeldorp draag je bij aan onze visie “Samen Zorgen”. Samen met de ouders zorg je voor de ontwikkeling van de kinderen op je groep, en samen met je collega’s zorg je ervoor dat kinderen voor zichzelf en elkaar leren zorgen.

Als oproepmedewerker word je flexibel ingezet op onze kinderdagverblijven in Utrecht, Soest en Bunnik. Oproepmedewerkers worden ingezet om het vaste personeel tijdens verlof of ziekte te vervangen. Er wordt gewerkt met een online systeem waar alle diensten van de locaties worden ingezet. Als oproepmedewerker vul je je beschikbaarheid in via het werknemersportaal.

Het profiel

Je hebt tenminste een relevante opleiding afgerond op MBO-niveau (bijvoorbeeld PW), of HBO (richting SPH, CMV, MWD) of je hebt een sociaalpedagogische, sociaal-culturele, pedagogische, of culturele/kunstzinnige docent opleiding gevolgd op ten minste MBO-kwalificatie niveau 3. Je hebt plezier in een actieve en creatieve omgang met kinderen en hebt daar ook (werk-)ervaring mee. Naast een ondernemende en flexibele instelling beschik je over goede organisatorische en communicatieve vaardigheden. Je hebt een kind- en servicegerichte houding, bent stressbestendig en je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

De beloning

Naast een salaris conform de CAO Kinderopvang (bruto fulltime salaris tussen €1882 en €2569) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, biedt Speeldorp je een zelfstandige baan in een stimulerende werkomgeving.

Heb je interesse in de functie van oproepmedewerker bij Het Speeldorp? Mail je sollicitatiebrief en CV dan naar: sollicitatie@speeldorp.nl

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.